Documentaire Nieuws

‘Onnedi’ duikt op Discovery+ in de meest bizarre moordzaken uit de jaren 90

dionne slagter true crime dossiers

YouTube-bekendheid Dionne Slagter, beter bekend als ‘Onnedi’, gaat voor Discovery+ een programma maken over de meest bizarre moordzaken uit de jaren 90. De true crime-serie is vanaf vrijdag 10 december t/m vrijdag 14 januari bij de streamingdienst.

Gianni Versace en Maurizio Gucci

“Wat hebben de moord op Gianni Versace en Maurizio Gucci, de executie van een grote filmbaas in Beverly Hills en de dood van een acht maanden oude baby met elkaar gemeen?”, opent Discovery+ zijn persbericht over het ‘blijde nieuws’. : Het zijn stuk voor stuk spraakmakende en raadselachtige misdaadverhalen uit de jaren 90, die ons jaren later nog steeds schokken en doen verbazen. Maar wat is er precies gebeurd? En waarom zijn deze specifieke gevallen zo ongebruikelijk? YouTuber Dionne Slagter – zelf groot true crime-fan – frist ons geheugen op en bespreekt de meest spraakmakende waargebeurde misdaadverhalen uit de jaren 90 in de nieuwe serie True Crimes of The ’90s met Dionne Slagter die vanaf vrijdag 10 december wekelijks te zien is bij Discovery+.”

Dionne Slager heeft ‘extreme fascinatie’ voor true crime

‘Onnedi’ reageert op haar spiksplinternieuwe presentatieklus: “Dit programma is mij op het lijf geschreven! Iedereen die mij kent, weet dat ik sinds mijn jeugd een extreme fascinatie heb voor alles rondom true crime. Ik heb in mijn eigen series en podcasts al vele moordzaken behandeld en dacht alles te hebben gezien, maar de zaken in True Crimes Of The ’90s zijn ook echt weer superfascinerend. Ik kijk ernaar uit iedereen mee te nemen in deze duistere zaken!”

Afleveringen

Vanuit een echte ‘jaren 90-setting’ behandelt Dionne  in elke aflevering in één moordzaak, waarbij ze zich bij laat staan door verschillende misdaadexperts. De afleveringonderwerpen zijn al bekend en kun je hieronder zien:

  • Aflevering 1: Gianni Versace
  • Aflevering 2: Menendez Brothers
  • Aflevering 3: O.J. Simpson
  • Aflevering 4: Maurizio Gucci
  • Aflevering 5: Rodney King
  • Aflevering 6: Louise Woodward

True Crimes Of The ’90s met Dionne Slagter is vanaf vrijdag 10 december t/m vrijdag 14 januari wekelijks te zien bij Discovery+ en wordt geproduceerd door Tuvalu Media.